جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان و جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکلهای مردم نهاد شهرستان عجبشیر به ریاست معاون فرماندار و رییس اطلاعات و جمعی از روسای ادارات و سازمانهای مردم نهاد شهرستان عجبشیر برگزار گردید
معاون فرماندار شهرستان عجب شیر در این جلسه افزود: گفت : امروزه موضوع جوانان موضوع بسیار حساس بوده و ما را وادار می کند که در این حوزه بیشتر توقف کرده و با دقت بیشتری به موضوع جوانان بپردازیم .
رضا عاشقی اعلام کرد : هر گونه غفلت در این حوزه می تواند اثرات مضری بر جامعه جوان ما داشته باشد، مشکلات جوانان جامعه ما یک مسئله حکومتی است و همت حکومتی را می طلبد، امروزه حوزه جوانان مانند یک وزنه سنگینی است که بر دوش ورزش و جوانان گذاشته شده است و ما نمی توانیم به تنهایی آن را بلند کنیم، وی افزود جوانان مانند میوه رسیده ای هستند که باید آن را سر وقت چید و در غیر اینصورت احتمال آسیب رسیدن به آنان می باشد .